Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Mijn werkwijze


Mijn coachingstijl is faciliterend en ondersteunend. Zelfsturing staat voorop! Ik sluit daarbij aan op jouw specifieke wensen en behoeften. Ik maak hierbij gebruik van de CSR-Methode die al meer dan 20 jaar wordt toegepast en gebaseerd is op hedendaagse inzichten vanuit de wetenschap.

Daarnaast werp ik als kPNI-therapeut een integrale blik op je gezondheid. Door gerichte opdrachten en een spiegel voor te houden, kom je tot nieuwe inzichten. Ik bied vervolgens de handvatten om er in de praktijk constructief mee om te gaan, zodat je mij uiteindelijk niet meer nodig hebt.

De belofte


✔ Vermindering van klachten en bevorderen van herstel

✔ Verbetering van zelfmanagement om herhaling te voorkomen (preventie) in gemiddeld genomen niet meer dan 12 bijeenkomsten.

Neem contact met me op als je vragen hebt of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

contact