Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

 Nana Power

Wat is Nana Power?

 

Nana Power is een kunstzinnige uiting om “de kunst van het balanceren” in beeld te brengen en is geïnspireerd door de Nana’s van Niki de Saint Phalle.

Bonne Consult is specialist in het begeleiden van 40+ vrouwen, die last hebben van stress-, concentratie- en vermoeidheidsklachten. We leren je hoe je weer in balans terugkomt.

Het Nana Power concept is een uniek, kortdurend en praktisch concept met duidelijke resultaten en een ervaren specialist als coach.

Balans bestaat bij de gratie van onbalans, oftewel: het blijft altijd balanceren en hervinden van balans. Net als de Nana’s die hun balans proberen te bewaren. Ze staan in spiegelbeeld geschilderd: door een spiegel voor te houden en juiste vragen te stellen, komen talenten & passies naar voren.

Ons motto:

Als je doet wat je écht wilt en leeft vanuit je passie, volgen geluk en succes vanzelf