Over Wendy Bonneveld (1970)

Als klein meisje wist ik precies wat ik later wilde doen. Ik wilde mensen beter maken! Via een omweg van management & consultancy rollen in de logistiek naar training & coaching in de re-integratiebranche ben ik nu waar ik altijd al had willen zijn: een professional in integrale gezondheidskunde!

Vanuit mijn sociaal wetenschappelijke achtergrond gecombineerd met life style coaching en orthomoleculaire kPNI-therapie begeleid ik vrouwen vanaf 40 jaar met chronische stress- en vermoeidheidsklachten, overgangs- en post-menopauzale klachten. Ik noem mij hierin een therapeutische coach. Ik geloof namelijk in de kracht van coaching enerzijds, waarbij ‘deep learning’ de sleutel is naar verandering. Want als jij weet waaróm jij bepaalde klachten hebt, dus hoe ze ooit zijn ontstaan, en begrijpt waarom je lichaam en geest reageren zoals ze doen, zul je daadwerkelijk intrinsiek gemotiveerd zijn om te kúnnen veranderen. Aan de andere kant zorgt inzet van klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) therapie voor de integrale aanpak. Niet het symptoom maar de oorzaak wil ik behandelen, waardoor de symptomen vanzelf ook verdwijnen. Voor mij versterken deze twee elkaar en komen we sneller tot resultaat.

Mijn passie ligt in het oplossen van de puzzel en het overbrengen van de kunst van het balanceren. Balans bestaat bij de gratie van disbalans. Oftewel: het blijft altijd balanceren en hervinden van balans. Dát is de kunst die ik mensen wil meegeven.

Wendy; 

"Ik ben er ten stelligste van overtuigd, dat wanneer je doet wat je écht leuk vindt, en leeft vanuit je passie, geluk en succes vanzelf volgen!"

     Curriculum Wendy:

✓ Eigenaar en oprichter van Bonne Consult

✓ Bedenker en creatief vormgever Nana Power concept

✓ Doctorandus in Sociologie (specialisatie organisatiesociologie)

✓ Gecertificeerd Orthomoleculair therapeut en Master in de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI)

✓ Gecertificeerd CSR-coach

✓ Gecertificeerd Loopbaancoach

✓ Testlicentie A en B van Pearson (bevoegdheid voor psychologisch onderzoek en competentietests)

✓ Specialist in chronische stress- en vermoeidheidsklachten

✓ Hartcoherentie/ontspanningstherapeut

Verbonden aan volgende beroepsverenigingen:

✓ MBOG - Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde

✓ CSR Centrum - Landelijk wetenschappelijk onderzoek naar chronische stressklachten

✓ Noloc - Vereniging van erkende loopbaanprofessionals

De locatie van Bonne Consult is rustiek en landelijk gelegen in Midden Nederland. Werken aan jezelf, in een oase van rust.

Bonne Consult maakt gebruik van een multidisciplinair team van verschillende zelfstandige partners teneinde

✓ Kwaliteitsborging te realiseren

✓ Complementaire diensten en expertise te kunnen bieden, waardoor we specifiek op jouw situatie een compleet passend traject kunnen bieden

✓ Kennis en ervaringen uit te kunnen wisselen, waardoor mijn begeleiding actueel is en aansluit op huidige methoden en technieken

De partners zijn met zorg uitgekozen vanuit verschillende disciplines