Referenties

Wendy heeft passie voor haar vak wat aanstekelijk en inspirerend werkt!

Annemiek Lambers – Voeding en gewichtsconsulent

"Wendy was mijn loopbaancoach gedurende een loopbaanontwikkelingstraject dat ik doorlopen heb bij JS Consultancy. Ze is een fijne gesprekspartner, met veel geduld, respect, goed luisterend oor en bruikbare adviezen. Ze is kundig in haar vak. De opdrachten en methodieken die zij heeft ingezet, heb ik als zeer interessant, passend en bruikbaar ervaren. Ze ondersteunde bij in mijn bewustzijnsontwikkeling en hielp mij dingen in een ander perspectief te zien en te (her)ontdekken wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Dat vond ik waardevol en boeiend in het traject. Haar oprechte interesse, betrokkenheid en hulpvaardigheid heb ik als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Ze heeft veel passie voor haar vak, wat erg aanstekelijk en inspirerend werkt. Ze dient voor mij als voorbeeld als een zeer goede trainer/coach. Wendy, bedankt dat je een stukje met me bent meegelopen!"

 

Wendy heeft me inzicht gegeven in mezelf en mijn competenties.

Siegert Wijcherson, Hoofd Engineer

"Ik was opzoek naar een nieuwe baan en een nieuw perspectief op mijn werk. Wendy heeft me inzicht gegeven in mezelf en mijn competenties. Een nieuwe kijk op een nieuw vakgebied was daar het resultaat van. Door het geleerde netwerken toe te passen en mezelf op een andere wijze te presenteren heb ik in vrij korte tijd via Bonne Consult een nieuwe baan gevonden. De samenwerking en gesprekken die gevoerd zijn waren open, confronterend en prettig om te voeren. Een goede ervaring en een wijze keuze rijker. Dank hiervoor."

Wendy heeft mij geholpen barrières te doorbreken.

Stephanie van Daal-Vos, Bestuurssecretaresse

"Ik heb bij Wendy een loopbaantraject gevolgd. Ik ken haar als een betrokken en kundige coach die zich kan inleven in een ander. Ze kan goed luisteren, stelt kritische vragen, komt tot de kern van een probleem en geeft bruikbare handvatten. Ze stelt zich flexibel op, schakelt daar waar nodig en is oprecht geïnteresseerd in mensen. Ze heeft mij geholpen om zaken in een ander perspectief te zien en barrières te doorbreken. Ik vind haar een prettige gesprekspartner, ze straalt energie uit en inspireert anderen. Wendy, bedankt voor je inzet en alle goede tips en adviezen!"

Wendy is een betrokken coach die niet schuwt een spiegel voor te houden.

Nanda de Ridder, Projectleider

"Ik heb Wendy ontmoet toen ik een vraag had over de verdere ontwikkeling van mijn loopbaan. Na de kennismaking ben ik, op maat, een loopbaantraject gestart bij haar. Zij heeft met kennis en kunde theorie en praktijk gecombineerd en mij handvatten gegeven om met mijn loopbaan verder aan de slag te kunnen."

 

Je coahing was leerzaan, inspirerend en prettig

Anouk Petit – Docent Logistiek en stagebegeleider, ID College

"Door de gesprekken en opdrachten, ben ik meer over mezelf te weten gekomen, over mijn kwaliteiten en mijn uitdagingen. Ook heb ik handvatten gekregen, om de komende jaren een betere balans te vinden tussen werk en privé. De inspirerende gesprekken zorgden ervoor dat ik beter weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Wendy, bedankt voor je tijd, aandacht en vooral je expertise als coach. Ik heb de periode als zeer leerzaam, inspirerend en prettig ervaren."

Wendy is een fantastische vrouw om mee te werken!

Dick van Elst – Gebouwen beheerder

"Wendy is een fantastische vrouw om mee te werken, zij weet wat er op deze planeet te koop is, en heeft mij heel veel steun en wijsheid meegegeven. Zij is beroepsmatig maar ook persoonlijk een loyale vrouw die heel intensief haar werk doet en jou daar in meetrekt. Ik weet zeker als ik haar middelen gebruik, zal ik zeker een nieuwe baan vinden. Ondanks de moeilijke tijd die ik heb, ben ik er van overtuigd dat zij mij vele deuren heeft doen open gaan."

Ze stopt al haar energie in het beste resultaat! Dankzij Wendy heb ik weer een baan!

Nicoline Van Egmond – Zelfstandig ondernemer als interieurontwerper

"Wendy is bevlogen met het vak en een zeer inspirerende coach! Ik heb er erg veel aan gehad om bij haar een netwerktraining te volgen. Mede dankzij Wendy heb ik weer een baan en ben ik in staat om beter te netwerken. Ik kan iedereen aanraden om contact met Wendy te zoeken en te houden, want ze zal nergens voor terug deinzen, ze stopt al haar energie en emotie in het beste resultaat! Met een woord: fantastisch! Wendy, dank je wel!"